Personal Coaching

 

Wat maakt deze aanpak bijzonder

Personal coach, styliste en visagiste in 1!
Bij Femme Energique kunnen uw vrouwelijke medewerkers naast coaching ook terecht voor een persoonlijk Imagoadvies, oftewel ook aandacht hebben voor het uiterlijk. Hierbij staan we stil bij wat voor impact het spiegelbeeld heeft op het gevoel en gedrag van je medewerker. Hoe voelt het en wat ziet ze als ze in de spiegel kijkt? Het voordeel om een traject bij Femme Energique in te zetten is dat je medewerker niet elders opnieuw een vertrouwensband op hoeft te bouwen. Bij Femme Energique heeft zij haar personal coach, styliste en visagiste in 1!

Eigen initiatief

Met de Personal Coaching, als optioneel onderdeel van het vitaliteitsprogramma of re-integratieprogamma bij u als werkgever of arbodienst, kunnen vrouwelijke medewerkers op eigen initiatief gebruik maken van het Coach Traject. Doordat medewerkers zelf kiezen voor coaching is de motivatie hoog en de waarschijnlijkheid dat het moment goed (niet te laat) is, is vele malen hoger. Een coachtraject van Femme Energique is gericht op het in balans brengen van het innerlijk en het uiterlijk en alle aspecten die hier tussenin zitten. De unieke en verfrissende combinatie van coaching met (re)styling is laagdrempelig voor de medewerkers.

Oplossingsgerichte aanpak

Femme Energique werkt kortdurend en oplossingsgericht. Ik ga uit van de kracht en “eigen-wijsheid” van uw medewerkers. Deze aanpak vergroot zelfkennis en zelfverzekerdheid, creëert beweging en bereikt duurzame resultaten.

Effecten, rendement en kosten voor de organisatie

Uw vrouwelijke medewerker werkt, door middel van een Coach Traject bij Femme Energique, aan de doelen die ze van te voren stelt. Ze heeft na afloop inzicht in wat ze wil en hoe ze dat kan behalen, wat haar belemmert en wat ze er zelf aan kan doen om dit te overwinnen. Dankzij de coaching voelen medewerkers zich krachtiger, gelukkiger en beter in hun vel.
Deelneemsters ervaren de coaching van Femme Energique dan ook als een cadeau van de werkgever. En niet in de laatste plaats vaart ook de organisatie er wel bij. Want het draagt bij aan productiviteit, betrokkenheid, employability en vermindering van verzuim. Daarmee verdient het zichzelf ruimschoots terug.
U ontvangt van Femme Energique een op maat gemaakte offerte na afloop van het intakegesprek met uw medewerker. Femme Energique rekent voor haar dienstverlening een aantrekkelijk tarief volgens overeengekomen traject. Zo blijven uw kosten beheersbaar en heeft u niet te maken met onvoorziene extra kosten achteraf.

Privacy en rapportage

Rapportage voor betrouwbare evaluatie
Als onderdeel van de Personal Coaching ontvangt u periodieke rapportages over de voortgang van het traject. Om de privacy van uw medewerkers te waarborgen zullen alleen de relevante gegevens m.b.t. werk worden vermeld en zal de medewerker het rapport voor gezien ondertekenen.

 

<style><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(1) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(2) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(3) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(4) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(5) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --></style><!-- [et_pb_line_break_holder] -->