Workshops

“leuk voor collega’s, zussen, moeder en dochter of vriendinnen”

Wat kan je verwachten in een workshop van Femme Energique?

Gebruikelijk is:
Je meldt je aan met je groep, overlegt datum en wensen. Femme Energique denkt met je mee en biedt een programma op maat aan. Een workshop is volledig in te vullen naar jullie eigen wensen.

Workshop Visagie

  • Ontvangst en alles klaarzetten bij de gastvrouw thuis (eventuele hapjes en drankjes wordt verzorgd door de gastvrouw)
  • Gezichtsanalyse (gezichtsvorm, oogvorm, wenkbrauwvorm)
  • Je leert met een persoonlijk make-upwerkschema jezelf op te maken en houd hier rekening met je oog- en gezichtsvorm en kleuren die jou mooi staan
  • Je leert bij jezelf een dagmake-up en een (feestelijke) avondmake-up aan te brengen
  • Je ontvangt een hand-out met persoonlijk advies voor thuis

In de interessante lessen -van circa 3 uur- leer je jezelf opmaken voor diverse gelegenheden. Een sportieve ontmoeting vraagt om andere accenten in het gezicht dan een gekleed diner. Er zijn verschillende technieken die, indien je ze op de juiste manier gebruikt, steeds weer een nieuw gezicht maken. Het zijn adviezen die je na enige training makkelijk zelf toe kunt passen.
Femme Energique werkt met kleine groepjes zodat er aandacht is voor iedereen en er ook ruimte is voor een persoonlijke touche en gezelligheid.

De producten die we gebruiken tijdens de lessen zijn van het merk Art of Image & Make-up studio en zijn bij Femme Energique te bestellen. Deze producten zijn op natuurlijke basis en niet op dieren getest. Het gebruik van de make-up, huidverzorgingsproducten en materialen zijn bij de workshop inbegrepen.

Prijs op aanvraag

Femme & Co – de PIT stop voor vrouwen

  • Hoe belangrijk is het effect van de eerste indruk?
  • Wat is een goede balans tussen innerlijk en uiterlijk?
  • Welke kleding- en haarstijl onderstrepen jouw persoonlijkheid?
  • Hoe pas je kleuren toe in jouw outfit?
  • Wat zijn de do’s & dont’s voor kleding- kleur- en hairstyling?

Femme & Co belichten, op een creatieve wijze, op welke manier vrouwen het beste van zichzelf kunnen laten zien… en maakt daarbij gebruik van persoonlijke coaching, visagie, kleding-, kleur- en hairstyling.

De kracht van Femme & Co ligt in het verbinden van innerlijk & uiterlijk met een positieve en authentieke uitstraling als resultaat.

Voor wie is de workshop?
Deze workshop is voor vrouwen die nog meer impact met hun persoonlijke uitstraling willen creëren. Wat je rol ook is, deze workshop ondersteunt je naar een uitstraling die past bij wie je bent, bij wat je doet en bij wie je wilt zijn.

Wat neem je mee?
Nieuwe inspiratie, tips & tricks en een positieve boost om ‘jouw eigen stijl’ te versterken!

Wil jij ook een inspirerende avond vol ontspanning en plezier beleven waar je nog lang van zult stralen?
Reserveer dan deze workshop “De PIT stop voor vrouwen!”

Prijs op aanvraag

<style><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(1) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(2) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(3) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(4) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(5) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --></style><!-- [et_pb_line_break_holder] -->