Visagie

 

Femme Energique neemt voor de visagie de kleuren, vormen en verhoudingen van jouw gezicht als uitgangspunt in combinatie met jouw stijl en huidige trends. Om een mooie make-up aan te kunnen brengen, start ik allereerst met een gezichtsanalyse. Ik kijk naar de originele vorm van je gezicht om uiteindelijk de juiste schaduwen aan te brengen, te camoufleren of te accentueren. Elk gezicht is uniek en heeft zijn eigen kenmerken en details in het gezicht. Denk bijvoorbeeld aan de vorm van de lippen, ogen en wenkbrauwen. Dit geldt ook voor de persoonlijke oog-, haar- en huidkleur. Een goede make-up zorgt ervoor dat je ogen gaan schitteren, je huid er gezond uit ziet en je haren glanzen.

Mocht jij dat ook willen, bekijk dan eens de visagie mogelijkheden bij Femme Energique:
–    Bruidsmake-up
–    Visagie met persoonlijk advies & hand-out
–    Visagie voor een feestje (o.a. gala, smokey eyes)
–    Visagie voor fotoshoot/tv

Bij Femme Energique kun je ook terecht voor een natural- en bril make-up en persoonlijk make-up advies voor de donkere of rijpere huid.

Femme Energique werkt met producten van Art of Image. Deze producten zijn hypo-allergeen, dermatologisch getest en niet op dieren getest.Het gebruik van de make-up- en huidverzorgingsproducten zijn bij de prijs inbegrepen. De producten van Art of Image kunnen achteraf via Femme Energique nabesteld worden.

<style><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(1) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(2) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(3) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(4) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(5) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --></style><!-- [et_pb_line_break_holder] -->