Tarieven

“Een investering in jezelf!”

Kennismakingsgesprek

Kosteloos Kennismakingsgesprek
We starten met een kosteloze kennismaking van 30 minuten. Afhankelijk van of het kennismakinggesprek als prettig wordt ervaren, gaat het kosteloze kennismakingsgesprek over in een intakegesprek of wordt hiervoor een nieuwe afspraak ingepland.

los-uurtarief-femme-energique

Los uurtarief Femme Energique

Het uurtarief bedraagt € 90,-  (excl. 21% BTW, excl. reiskosten)

Intakegesprek

Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek brengen we samen jouw vraagstelling “waar sta je nu?” in kaart. Vervolgens onderzoeken we waar je naar toe wilt en wat je belemmeringen en hindernissen zijn om daar te komen. In overleg met jou wordt, met behulp van onderstaande diensten, een “op maat traject” opgesteld wat gedurende het traject kan worden bijgesteld.

Duur:  1 ½ uur
Locatie: in overleg
Kosten:  Een intakegesprek bedraagt € 115,-  (excl. 21% BTW en excl. reiskosten)

Coach Consult

Coach Consult
Een coach consult is voor zowel particulieren als bedrijven. Het coach consult kan ingezet worden als onderdeel van een vitaliteitsprogramma en/of re-integratietraject.

Bij een coach consult kunnen de volgende vragen aan de orde komen:

  • Wat zou ik graag willen?
  • Waar word ik nou echt blij van?
  • Hoe houd ik alle ballen in de lucht?
  • Kenmerkt mijn uiterlijk mijn innerlijk?
  • Hoe ziet de buitenwereld mij?
  • Hoe krijg ik weer de regie over mijn eigen leven?
  • Wat heb ik nodig om de balans met mezelf of met mijn partner te behouden?
  • Geeft mijn rol als werkende vrouw/thuismanager me wel voldoening?
  • Wat zijn mijn eigen behoeften en verlangens?
  • Het is bij mij vaak ‘moeten’ in plaats van ‘willen’.…….

Duur:  1 ½ uur
Locatie: in overleg
Kosten:  Een consultprijs bedraagt  €135,- (excl. 21% BTW en excl. reiskosten)

Coach Traject

Coach Traject
Een Coach traject is voor zowel particulieren als bedrijven. Het coach traject kan ingezet worden als onderdeel van een vitaliteitsprogramma en/of re-integratietraject.

Een Coach traject bij Femme Energique bestaat uit 5 consulten van 1 ½ uur á € 135,- (excl. 21% BTW). Mocht je een langer traject willen kan dat natuurlijk ook. Een traject bestaat uit 5 consulten die om de 2, 3 of 4 weken plaatsvinden. De praktijk laat zien dat bij aanvang van het traject een tweewekelijks consult wenselijk is. Daarna kan het ook om de 4 weken plaatsvinden. Tussen de consulten in ga je aan de slag met je doelen die je per consultafspraak voor jezelf stelt. De praktijk laat zien dat wanneer je tussen de gesprekken met het thema bezig blijft jouw gewenste resultaat sneller wordt bereikt.

Indien gewenst kan je, gedurende het coach traject, je coachvraag per email aan mij stellen om de effectiviteit en veerkracht te vergroten.

Na 3 maanden na de afronding van het traject ontvang je van mij een check-up via mail.

Werkgevers
Heeft je hulpvraag (ook) een relatie met je werk? In dat geval kun je bij je werkgever een voorstel tot werkgevers vergoeding neerleggen. Een coach consult van 1 ½ uur bedraagt € 135,- (excl. 21% BTW). Voor een werkgeverstraject wordt het traject van 5 consulten in één keer gefactureerd.

Eenmalig opfris consult

Eenmalig opfris consult
Als het traject is afgerond kun je altijd eens in de zoveel tijd terugkomen om te zien of je nog steeds op je jouw gestelde koers zit. Dit consult duurt 1 ½ uur en ontvang je een factuur van € 135,- (excl. 21% BTW)

Visagie/Bruidsmake-up

Visagie/Bruidsmake-up

Bruidsmake-up (inclusief proefmake-up)
Duur: 3 uur in 2 afspraken
Locatie: in overleg met bruid
Kosten: € 155,-  per persoon (incl. 21% BTW, excl. reiskosten)
Make-up bruiloftsgasten € 25,- per persoon (incl. 21% BTW)

Visagie voor een feestje 
Duur: 45 minuten
Locatie: in overleg
Kosten: € 45,- per persoon  (incl. 21% BTW, excl. reiskosten)

Visagie voor Fotoshoot/tv
Kosten zijn afhankelijk van de duur, locatie en invulling van het programma.

Bij Femme Energique kun je ook terecht voor een natural- en bril make-up en persoonlijk make-up advies voor de donkere of rijpere huid.

Stijladvies + Stijlpaspoort

Stijladvies + Stijlpaspoort
Persoonlijke kledingstijl, analyse figuur en gezichtsvorm en inclusief Stijlpaspoort
Duur: 1 ½  uur
Locatie: in overleg
Kosten: € 125,- per persoon (incl. 21% BTW, excl. reiskosten)

Kleurenanalyse met make-upadvies en persoonlijk kleurenpalet

Kleurenanalyse met make-upadvies en persoonlijk kleurenpalet
Duur: 2 uur in 2 afspraken
Locatie: in overleg
Kosten: € 155,- per persoon (incl. 21% BTW, excl. reiskosten)
Naar wens kan achteraf een palet met passende haarkleuren voor € 20,- (incl. 21% BTW) worden besteld.

Garderobe check

Garderobe check
Mix en match je eigen kledingkast+ foto’s op je eigen mobiel/camera
Duur:  afhankelijk van de grootte van je garderobe zijn we ongeveer 3 uur bezig met de Garderobe check
Locatie: aan huis
Kosten: € 50,-  per persoon per uur (incl. 21% BTW, excl. reiskosten)

Cadeaubon Femme Energique

Cadeaubon Femme Energique
Je kunt je vrouw, vriendin, zus, moeder of collega ook een uitje bij Femme Energique cadeau doen. De cadeaubon wordt mooi verpakt zodat je het zo kunt geven. Voor elke vrouw een leuke verrassing!

Bij Femme Energique kun je kiezen voor een cadeaubon voor een compleet advies, make-up of een cadeaubon bestellen die een bedrag vertegenwoordigt. De hoogte daarvan bepaal je zelf. Femme Energique kan de bon natuurlijk ook namens jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen.

Je hoeft alleen het contactformulier in te vullen en wij sturen het pakketje, na betaling, naar jou of naar de ontvanger. De ontvanger van de cadeaubon kan rechtstreeks een afspraak met Femme Energique maken.

Werkwijze betaling

Werkwijze betaling
De factuur krijg je na het genoten consult/workshop/training/advies per mail.

Reiskosten

Reiskosten
Reiskosten hebben voor particulieren een minimum van € 0,40 per verreden kilometer. Voor zakelijke opdrachtgevers wordt ten tijde van de opdracht aanvaarding een prijs­afspraak gemaakt op basis van het zakelijke geldende uur tarief.

afspraak annuleren of verzetten?

Kan ik mijn afspraak annuleren of verzetten?
Afspraken dienen – indien noodzakelijk – uiterlijk 24 uur voor de coaching/adviessessie, workshop of training geannuleerd te worden. Bij annulering uiterlijk 24 uur voor de afspraak, wordt de afspraak ver­schoven naar een latere datum. Bij het niet annuleren of bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak, behoudt Femme Energique  zich het recht de gereserveerde tijd in rekening te brengen met een mindering van 50% van het totale gefactureerde bedrag wanneer geen andere opdrachtgever en/of coachee kan worden behandeld.

<style><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(1) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(2) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(3) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(4) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(5) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --></style><!-- [et_pb_line_break_holder] -->