Recensies

Workshop Persoonlijke presentatie & Styling

Wij kijken terug op een mooie avond verzorgd door Yvonne en Caroline. De workshop was voor vele dames verrassend en vernieuwend. Ze ontvingen waardevolle tips met betrekking tot verzorging, make-up, kapsel en kledingadvies. Ook was een stukje personal coaching onderdeel van de workshop wat een mooie aanvulling was.

Marijke van Eijkeren – Rabobank de Kempen

Workshop tijdens de Job Safari bij Beekse Bergen – Libèma

Wij hebben Yvonne gevraagd om de workshop “Ontdek de impact van er stralend uitzien” te verzorgen tijdens ons selectie-evenement de “Job Safari”. Het thema representativiteit is voor ons erg belangrijk, je staat als medewerker van Beekse Bergen, altijd in het oog van de gast. Het doel van deze workshop was om toekomstige medewerkers te ondersteunen om meer impact te creëren met zijn of haar persoonlijke uitstraling. Yvonne heeft deze workshop met veel enthousiasme uitgevoerd. De verwachtingen waren vooraf helder gemaakt. Ze heeft een duidelijke visie, luistert goed naar je wensen en weet deze helder door te vertalen, waardoor er een goed eindresultaat staat. Ze is daarnaast heel relaxed, straalt van vertrouwen en gaat zelfstandig aan de slag. We hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen van onze deelnemers.

Mariken Klaassen

Workshop PIT STOP voor vrouwen

De workshop van Yvonne en Caroline (Femme & Co) was een genot voor ons team. We zijn gewend om intensief samen te werken, maar om van elkaar te leren op het gebied van presentatie (kleding, kleur, styling, haar, visagie) was erg leuk. Veel geleerd van Caroline en Yvonne en van elkaar genoten. Dank je wel Caroline en Yvonne!

Linda van Iersel – Dienst Dommelvallei

Kleurenanalyse & Make-up advies

Ik heb voor mijn 21ste verjaardag een kleurenanalyse bij Femme Energique cadeau gekregen. Ik heb het als een hele leuke, gezellige en leerzame dag ervaren. Wat is Yvonne een leuke, spontane vrouw, die passie heeft voor haar vak! Ik heb veel geleerd van zowel de kleuren als het make-up advies, echt een compleet plaatje en een hele mooie ervaring om mee te nemen naar de toekomst! Bedankt voor de kleurenwaaier, ben er erg blij mee!!

Maud

Bruidsmake-up

Yvonne heeft de make-up voor mijn bruiloft perfect verzorgd! Ze luistert goed naar je wensen en ziet precies wat er wel/niet bij je gezicht past. Op mijn trouwdag was het een erg gezellige meiden ochtend met Yvonne. Ze heeft mij, mijn moeder en schoonzusje allemaal mooi opgemaakt! Onze make-up is de hele dag goed blijven zitten. Heel erg bedankt Yvonne!

Kimberly Loots-Oerlemans

Workshop eerste indruk

Het was een super leuke workshop gisteren, jij bedankt daarvoor! Ik vond het leerzaam en gezellig!

Annelies

Workshop Persoonlijke presentatie & Styling

Ik vond het buiten zinvol ook zeer verhelderend, bedankt daarvoor!

Nicole

Workshop voor ondernemende vrouwen

Bedankt voor je leuke presentatie en enthousiasme! Ik heb veel geleerd en zeker goeie tips om toe te passen.

Evelien

Workshop Persoonlijke presentatie & Styling

Bedankt, het was een super avond!

Nienke

Workshop presenteer jezelf

Was inspirerend en gezellig! Fijne energie straal je uit!

Tineke

Workshop Vrouw & Zaak

Super leuke leerzame workshop over wat kleur, stijl en kleding voor je doet.

Amy Voges (ondernemersclub Valkenswaard)

Workshop

Erg leuke workshop gehad! Erg gastvrij ontvangen, veel geleerd en natuurlijk erg blij met de lipstick die we kregen!

Groet,
Linda

Workshop Stijladvies

Ontzettend leuke workshop gehad! Yvonne heeft me veel praktische tips gegeven waarmee ik aan de slag kan.

Ineke van de Paal

Visagie bij Yvonne

Leuk, leerzaam, gezellig en professioneel

Jacqueline

Stijladvies

Een paar weken geleden was ik de gelukkige winnaar van het stijladvies van Femme Energique! ” Ik win nooit iets” was mijn eerste reactie, en nu win ik iets wat ik heel graag wilde!
Na ontvangst met een lekker theetje en verwennerijen begint het advies. Sommige zaken zijn bevestigingen van wat ik al wist of keuzes die ik vanzelfsprekend al maak maar ik werd helemaal blij met advies nadat ik mijn bril even op had gezet over de expressie van mijn gezicht en hoe ik dit kan versterken.
En ik betrapte mezelf dat ik nu echt anders winkel. Het viel me op hoeveel donkere kleuren er in winkels liggen terwijl ik, met mijn kleurenkaartjes op zak, toch echt op zoek moet naar zomerse tinten!
Al met al een zeer geslaagde ochtend! Behalve gezellig kletsen met Yvonne, die je meteen een relaxt gevoel geeft, is het fijn om professioneel advies te krijgen over kleur, stijl en make-up. Echt een aanrader voor iedereen!

Groet,
Christel

Mijn kleurenanalyse bij Femme Energique

Sta jij ook regelmatig vertwijfeld voor het kledingrek in de winkel te dubben welke kleur jasje je zult kiezen? Om dan uiteindelijk toch maar op safe te gaan, en voor grijs of donkerblauw te kiezen? Of zou je weleens een andere kleur lipstick willen kopen, maar twijfel je welke kleur jou mooi staat? Ik ‘onderging’ twee weken geleden een kleurenanalyse bij Femme Energique, en weet nu dankzij Yvonne welke kleuren perfect bij mij passen. Ik vertel je in dit artikel alles over dit bijzondere en inspirerende bezoek!

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Natasja (Beautyspots.nl)

Kleurenanalyse

Wat een positieve ervaring, de kleurenanalyse met stijladvies bij Femme Energique!
Al langere tijd wilde ik graag kleur bekennen, mijzelf meer laten zien. Maar welke combinaties van kleuren en stijlen doen dat op een wijze die bij mij past?
Yvonne voelt van nature aan wie je bent. De kleuren die bij je passen brengt ze zorgvuldig in kaart en het advies in combinatie met styling maakt ze haarfijn op maat. Het totaalplaatje voelde meteen goed aan.
Ze doet wat ze goed kan met enthousiasme en op een vriendelijke manier. Ik kan iedereen zo’n moment voor ‘jezelf’ van harte aanbevelen.

Suzan Stolk

Topcoach Yvonne

Bij Femme Energique vallen puzzelstukjes op hun plaats. Yvonne weet precies de juiste vragen te stellen die iemand op weg helpen.
Ik liep vast bij het uitstippelen van mijn carrière, en tijdens een inspirerende wandeling kreeg ik nieuwe inzichten. Als coach geeft Yvonne op een heel persoonlijke en prettige manier handvatten om de situatie anders te bekijken. Ik vind haar super!

Leonie

Make-up Sponsor!

Bij Yvonne is de gezelligheid gebonden aan professionaliteit. Bij Femme Energique wordt je altijd relaxt en spontaan onthaald. Bij Femme Energique kom je prachtig buiten, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant!
Bedankt!

Finaliste Miss De Luxe Katrien Janssens

Stijladvies gewonnen op de Ladies Night

Ik had stijladvies gewonnen maar eindigde met niet alleen stijladvies maar veel meer tips en advies.
Yvonne zorgt echt dat het alleen om jou draait, je bent echt “the queen of the day” en gaat naar huis met een goed gevoel en tips “to be an even better version of yourself”!

Ingrid

Style Coaching

Yvonne is een vakvrouw, die je met respect voor je eigen visie waardevolle adviezen geeft.

Sanne

Make-up

Een mooie combinatie van persoonlijk en kundig! Goed afgestemd op mij als persoon én toch echt anders dan normaal! Als ik ooit nog eens echt opgemaakt moet worden, zal ik Yvonne zeker benaderen.

Mayke

Visagie

Zeer prettig en naar wens verlopen, lang blijvend resultaat.

Marijke

Bruidsvisagie

Fantastisch! Super service en mooie make up. Zelfs touch up voor de avond was mogelijk, ook voor moeder en zus. Een echte aanrader!

Lieke Miggiels – Josephs

Workshop

Wat een leuke en leerzame workshop visagie, ik heb er veel van geleerd en heb er nog iedere dag plezier van.

Ine

Workshop visagie

Ik heb samen met 3 andere dames de workshop visagie gevolgd. Ik vond het heel leerzaam met een leuke ongedwongen sfeer. Het was een leuke dag, bedankt Yvonne!!

Mieke

Alleen maar positief!

Ik heb alleen maar positieve, kleurrijke, en smaakvolle ervaringen met Femme Energique!!!

Traudi

Visagie

Yvonne, ik heb van jou een visagiebehandeling gekregen en het was fantastisch! Heb veel uitleg en advies gekregen en maak er nu iedere dag gebruik van. Echt een hele gezellige middag gehad met een hele leuke, fijne en lieve Femme!

Victorine

Kleurenanalyse

Leuke ervaring en zeker leerzaam!
Wij leren altijd wat en dat was ook zo’n moment.

Nicole

Stijladvies

Zonder te oordelen geeft Yvonne je beter inzicht in de manier waarop je je sterke kanten kunt benadrukken. En dat tijdens een gezellige middag. Nuttig en aangenaam: een aanrader!

Hilde

Tof wijffie met een toffe onderneming!

Ik was een meid die nooit omkeek naar de rekken vol make-up in de diverse drogisterijen.Tot ik Yvonne en haar prachtonderneming Femme Energique leerde kennen. Het enthousiasme van Yvonne en haar gevoel voor kleur en stijl sprongen direct op mij over en sindsdien mag deze meid zich soms een dame noemen, die vaker dan vaak op de make-up afdeling te vinden is en die zo nu en dan pogingen waagt op hakken rond te paraderen!

Ellis

Visagie workshop

Heb heel veel bijgeleerd, goede tips gekregen en bovenal was het heeeeeeeeel gezellig Yvonne! Super dank je wel!

Janine

<style><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(1) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin: auto !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->max-width: 220px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(2) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin: auto !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->max-width: 220px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(3) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin: auto !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->max-width: 220px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(4) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin: auto !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->max-width: 220px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(5) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin: auto !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->max-width: 220px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(6) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin: auto !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->max-width: 220px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->div.et_pb_button_module_wrapper:nth-child(7) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-bottom: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin-top: 0px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->margin: auto !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->max-width: 220px !important;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] --></style><!-- [et_pb_line_break_holder] -->